Ładowanie..

YouTube Youtube
793 797 767 Telephone

Program wybarwiania papryki

z użyciem Blush.

Produkty wspomniane w tym materiale

Masz więcej pytań? Zadzwoń do konsultanta:

Powiązane artykuły

Oto wybrane dla Ciebie materiały, powiązane kontekstowo artykuły.

Najnowsze zalecenia dla uprawy borówki.

BORÓWKA    pobierz w wersji PDF do wydruku   Zalecenia-BORÓWKA-2017.pdf   PREPARATY:...

Informacja o funkcjonowaniu grupy truskawkowej w 2018 roku.

  Kończąc kolejny już sezon działalności Grupy Truskawkowej pragniemy w...

BioAgris TRUSKAWKA od rozsady po zbiór

TRUSKAWKA Od rozsady po zbiór Zawiesina Leonardytu z północnej Dakoty....

Czy niektóre typy adiuwantów

Czy niektóre typy adiuwantów mogą zaszkodzić w pewnych sytuacjach ?...

Komunikat nr XX Nawożenie i biostymulacja po zbiorach truskawek

Nawożenie i biostymulacja po zbiorach truskawek   I Nawożenie dokorzeniowe....

Letnie warsztaty truskawkowe w Brodni Górnej (cz. II)

W Grupie Truskawkowej Jak informował Albert Zwierzyński z firmy Osadkowski,...

Wyniki doświadczenia przeprowadzonego na truskawkach odmiany Alba

Jakość owoców truskawki Tym razem chciałbym się z Wami podzielić...

Komunikat nr 20. Niewydolność systemu korzeniowego truskawki.

  Komunikat 20/2017 z dnia 1.06.2017   Niewydolność systemu korzeniowego truskawki....

Korzyści wynikające z mikoryzy

Rozbudowany system korzeniowy Wpływ mikoryzy na zaopatrzenie roślin w wodę...

Zalecenia dla jabłoni.

Pobierz w formacie PDF w wersji do wydruku: JABŁONIE.pdf  Pod zdjęciem...

Komunikat nr 5. Wiosenne nawożenie azotem.

  Komunikat 5/2017  z dnia 10.04.2017   Wiosenne nawożenie posypowe...

Przędziorek chmielowiec na plantacji truskawek.

Przędziorek chmielowiec na plantacji truskawek. Aktualnie po okresie ochłodzenia, następuje...

XStress w uprawie jabłek

Skuteczniejsza ochrona przedzbiorcza jabłek i gruszek

Nieuchronnie, aczkolwiek powoli, zbliża się termin zbioru jabłek gruszek, a...

JAKOŚĆ OWOCÓW JAGODOWYCH

XSTRESS A JAKOŚĆ OWOCÓW JAGODOWYCH  Czy pamiętacie ubiegłoroczne wyniki badań...

Sezon truskawkowy 2017 zaczyna się teraz

Pierwsze z cyklu szkolenie w ramach Letnich warsztatów z Grupą...

Choroby przechowalnicze moga byc miej groźne

Od kilku lat wykonujemy doświadczenia zamgławiania owoców i warzyw w...

Ochrona przed kiłą kapusty.

Doświadczenie wykonał Prof. dr hab. Stanisław Mazur. Wykonania badań do...

Redukcja ordzawienia dzięki pompie wapniowo-auksnowej

WPŁYW WAPNIA NA REDUKCJE ORDZAWIENIA GOLDEN DELICIOUS     Wapń...

Woda to życie. Część 1

Niezależnie od rozwoju techniki, postępu w agrotechnice, postępu biologicznego, uprawianych...